-livet-

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mister en gnist,
mister et liv.
Et liv,
det som skulle være så fint.

Tanker om alle tingene i livet,
hvor slitsomt det er å streve.

Verden raser sammen,
virkligheten kommer.
Skaper sorg og tårer.

Fargene forsvinner,
mister gnist.

Leve er for strevsomt
her orker jeg ikke bli.

De små miraklene,
de små gnistene
varmer hjertet,
men får det ikke til å bli.

--Kuttene,et rop om hjelp.Viser smerten,et ønske,Bare et. 18. mai 2007 kl.09:05 (EST)