Anbefalte dikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Trykk "Redigér" knappen og anbefal noen dikt under om du har lyst. Sett kallenavnet ditt og en kommentar ved siden av allerede anbefalte dikt for å bekrefte eller avkrefte at de er verd å lese.

Anbefalte dikt[rediger]

Sug meg søta sa nissen mens han satte tissen i grøta

Best[rediger]

Dikt med flest anbefalinger havner på listen over anbefalte dikt i sidestolpen.

Ha en fin dag!!!!!