Apati

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bak vestens ideologiske ødemark
Sykler nihilistene nakne rundt i gata
Dronningen og diktatoren hilser folket
Dekadente beundrere slåss om hvem som skal få mest narkose
Taxisjåføren mister ikke besinnelsen
På asfalten lukter det friskt blod
En spontan jubel bryter løs
Nyhetsendinga går til reklame
Konfrontasjonen var unngåelig

av Gøran