Auge

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Er du sint?
Auge
Auge
Auge

Når du vert sint så vert du eit
Auge
Auge
Auge

Du må ikkje verte sint for da vert du eit
Auge
Auge
Auge

Så ikkje verte sint!
Auge
Auge
Auge