Både og -

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


LIVET er både og -
sies det

Både sannhet
både løgn -

Både glede
både sorg

Både tillit
både mistillitt -

Både kjærlighet
både lengsel -

Både begjær
både hat -

Både tro
både tvil -

Bådr miskun
både misunnelse -

Både latter
både gråt

både gavmildhet
både grådighet




Anne Tove kimestad