Back to sleep

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

When I wake up
The only thing I wanna do,
is go back to sleep.
My first thought is,
how am I gonna survive yet another day.
There's so many hours,
untill,
I can go back to sleep.

I just wanna disappear.
Disappear from it all.
I see no future,
and nothing matters!

I feel like a zombie
Just wandering around,
with no purpose at all.
I'm here,
but yet I'm not.
It all feels so surreal,
and all I wanna do,
is go back to sleep.

av ICHH


avatar

Anonym feiging (ec9be0322f)

for 18 dager siden
Poeng 0
I feel with you bro
avatar

Anonym feiging (8746321ff2)

for 14 dager siden
Poeng 0
hehe funny
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.