Ballonger

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ballonger, Ballonger, Ballonger
I fine farger og mange fasonger
En gul giraff, en blå hund,
En rosa katt, med sløyfe i brunt.
Ballonger, Ballonger, Ballonger
Hurra! Til alle som kommer
Vi feirer for liten, vi feirer for stor
Vi feirer for alle som bor på vår jord

av Marit Irene Jensen.