Bestevenn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En venn er Godt å ha
En venn er til å stole på.
En venn kan hjelpa når du har det vondt.
Når tårene renn er det alltid godt å ha en venn.


Skrevet ut av og lest opp i klassen av Nikolai i 8D 11. juni 2007



En bestevenn
er meg min bestevenn er deg
du er snill og grei
derfor liker jeg deg

jeg stoler på deg
som en venn
du er min bestevenn

laget av:julie og tuva 10 år