Betyr ingenting

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et brekt tre, midt i en stor skog.
Omkring står mange andre trær,
oppreist og friske.
Noen av de er store og kraftige,
de har stått der i mange år.
Andre har nettopp kommet til.
Ingen vet akkurat hvorfor treet har brekt,
de ser bare at det er verdiløst.
Ingen gjør noe med dette treet.
Det er ikke noe poeng.
Etter hvert, vil det forsvinne av seg selv.
At treet en gang stod like støtt som de andre
Betyr ingenting.

Av: Surbtzef


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.