Bildå

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Han tek Snupchet av dæg i busen.
åja, I busen!
Hun sitar foran meg akurat no!
Eg tvilar iche på at han he nokon gode idea.
Kven e du seiar ho eine.
Gutan i teltet som heitar mats ropar, De e eg.
De e trendy siar ho!
Vi bryr oss iche
We heart it <3



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.