Bjelleklang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bjelleklang, bjelleklang over skog og hei
Hør på bjellens muntre klang når Blakken drar i vei
Følg oss ut, følg oss ut over mo og myr
der hvor veien slynger seg i skogens eventyr

Det klinger over heien
en munter melodi
som fuglene i heien
så muntert stemmer i

Bjelleklang, bjelleklang over skog og hei
Hør på bjellens muntre klang når Blakken drar i vei

Trad. / Juul Hansen