Blomster på graven

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei på deg,
jeg er meg,
titten tei,
for en feil!
Yo, Yo!
I am sure!

Melodi 8 Takter med samba dans!

Og kom igjen, vi danser dagen lang, du og jeg, og den lille dumme søstra mi.

NANANA NANANA NANANANA NANANANA NANA NANAAAAAAAA!!