Brukerdiskusjon:85.164.186.157

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg flyttet diktet du skrev inn på kategorioversiktsiden Kategori:Dikt skrevet på 2000-tallet til egen side med tittelen Mitt hjerte. Hvis du foretrekker en annen/bedre tittel så kan jeg gjerne gi diktet (=siden med diktet) et annet navn, det er ditt dikt og helt opp til deg. --Oyvinds 30. nov 2007 kl. 21:24 (EST)


Dette er en side som kan brukes til å skrive meldinger til brukere av "IP-adresser". IP-adresser kan i altfor mange tilfeller knyttes til bedrifter og privatpersoner. Hvis du lager en brukerkonto og logger inn så synes ikke IP-adressen på historikk-sider. (Ellers kan det være nyttig å vite at Tor kan brukes til å skjule IP-adressen din.