Brukerdiskusjon:Abandini

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å skinne eller stå i lyset
Kurer for de som tror
De som som gløder i dunkle nattetimer
Og de som varmes på deres ord

Lyset, lyset reflekteres
Fra tidligere refleksjoner
De polerte og de som siteres
Løskrutt fra dempede kanoner

Der ingen hender deles
Der ingen kort blir trekt
Der ingen soler seg i glansen
Taper lyset sin effekt