Brukerdiskusjon:Bjørg Dalan

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
  • Formaterte siden din litt. Håper det er greit. Sett <dikt> før og </dikt> etter diktene, så blir de rett formatert. :-) --Oyvinds 11. apr 2011 kl. 04:32 (UTC)