Brukerdiskusjon:Bruuri

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når jeg så deg
Jeg følte varmt
Når jeg så ansikte ditt
Jeg følte at jeg ble forelska
Når jeg hørte stemmen din
Jeg følte kjærligheten
Når jeg så øyner dine
Jeg fikk vondt i hjerte
Når jeg så smille ditt
Jeg fikk tårer fra øyne mine