Brukerdiskusjon:Frodo89

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei. Jeg koperte diktet ditt "Eksistere eller ei ?" til en egen ny side, jeg håper det er greit. Du kan lage nye sider ved å søke etter tittelen du ønsker. Deretter velger du "Opprett siden $tittelendusøkteetter på denne wikien". På egne sider kan du gjerne lime inn {{diktbrukerdikt|Frodo89}} - det gjør at riktige kategorier legges til diktet ditt. --Oyvinds 13. mar 2012 kl. 12:44 (CET)