Brukerdiskusjon:Grytb

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En rød sky markerer vårt møte, uvisse om framtid danser vi sammen, uten å tenke på at akkurat vi to skal danse hver dag.

Ett blikk er nok for meg, jeg stoler på deg lik en nær venn, men jeg visste ikke at du var så mye mer.

Dager med tvil som ikke slipper taket, hvordan vet man hvem som er den rette, med det samme man slutter å tenke taler hjertet sin mening.

En kveld var alt bestemt, aldri mer kan tvilen røre ved oss, ingen vet alt det jeg vet om hva som i mitt hjerte bor.

To liv bindes til ett, min sjel trenger din som blomsten trenger vannet, Vær min, kjære du vanner blomsten.