Brukerdiskusjon:Mallape

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så utrolig fine farger
livet har
tenker du
mens du glir
over himmelens
regnbuefarger.
Livet er som en
vakker farge
sier du
når dine vakre
hender
maler fargerike
stjerner over
mørke minner.
 
Du er fargeblind.


Hei. Jeg koperte diktet ditt til en egen ny side (Så utrolig fine farger), jeg håper det er greit. Du kan lage nye sider ved å søke etter tittelen du ønsker. Deretter velger du "Opprett siden $tittelendusøkteetter på denne wikien". Alternativt kan du skrive [[tittelen du vil ha]] på hvilken som helst side og trykke "Forhåndsvisning" for å få en peker til en ny blank side med den tittelen.

På egne sider kan du gjerne lime inn {{diktbrukerdikt|Mallape}} - det gjør at riktige kategorier legges til diktet ditt. --Oyvinds 13. mar 2012 kl. 13:07 (CET)