Brukerdiskusjon:Maren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En venn som deg har jeg aldri hatt Som er der selv om veien er bratt

Så mange følelser du i meg bringer Føles nesten som jeg har fått vinger

Du lar meg kjenne at jeg lever Er akkurat som om jeg svever

Det kjennes så godt, fint og flott Hjertet mitt har aldri hatt det så godt