Brukerdiskusjon:Marian

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Lysnet

Et lys, omfavnet av mørket
En pust, omgitt av lavtrykket
En regndråpe, veltet av skyene

Et øyeblikk,
omregnet som viktig.
Tanken omgjerdet av samvittighet.
Sjelen flyr omkring.
Får ikke takk i den.
Følg dens uvisse retningen.

Et lys omfavnet,
lysnet mørket



Hei, jeg satt diktet dikt på en egen side (Lysnet), håper det er greit. --Oyvinds 10. des 2011 kl. 12:31 (CET)