Brukerdiskusjon:Pe-kaa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg kopierte diktet på brukersiden din til en egen side, Jeg glemmer så fort. Jeg håper det er greit. Hvis du synes det er uhørt så kan jeg gjerne slette den siden igjen. (jeg er dikt.org vaktmester). --Oyvinds 29. mar 2011 kl. 07:37 (EST)