Brukerdiskusjon:Potetpoeten

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fusjon Fisjon og litt om funksjon

Fusjoneringenes Fusjonerende Fusjoneringer fusjonerer
Fusjonerte Fusjoners
Fusjon
Fisjon
Fisjonerer Fisjonenes
Fisjonerende Fisjoners fisjonerte fisjoneringer

--Oyvinds (diskusjon) 28. apr. 2019 kl. 12:41 (UTC)