Brukerdiskusjon:Tropikal flower

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

== Overskrift == (Dikt)

Om vinden etter tusen år
har slipt ned de gamle fjell
vil noe bestå:
Tanken om deg,
og minnet om din varme.