Brukerdiskusjon:Yvonnew

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei, jeg satt diktene ditt på egne sider her:

--oyvinds


Farvel Pappa[rediger]

 
Du var ikke der hver dag
Du hjalp ikke mye til
Du stilte ikke ofte opp
Du var aldri her

Nå ser jeg deg hver dag
Nå hjelper du meg mye
Nå stiller du ofte opp
Nå er du alltid her

Y. W 04\ 10. 2010


overskrift[rediger]

foo
bar