Canada

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Canada - Verdens nest største og kanskje verdens beste land!

 Hei, jeg er ikke en tømmerhogger, eller en pels-selger...
 Jeg bor ikke i en iglo og spiser ikke bær eller eier en hundeslede...
 Og jeg kjenner ikke Jimmy, Sally eller Suzy fra Canada,
 selv om jeg er sikker på at de er veldig koselige mennesker.
 Jeg har en Statsminister, ikke en president.
 Jeg snakker Engelsk og Fransk, ikke Amerikansk.
 Og jeg uttaler det 'about', ikke 'a boot'.
 Jeg kan stolt sy mitt lands flagg på ryggsekken min.
 Og jeg tror på fredsbevarelse, ikke cowboy verdenspoliti
 la mangfold spire, ikke spis og fordøy,
 og beveren er et stolt og nobelt dyr.
 En 'toque' er en hat, en 'chesterfield' er en sofa,
 og det uttales 'zed' ikke 'zee', 'zed' !!!!
 Canada har verdens andre største landmasse!
 Og er verdens beste hockeynasjon!
 Og den beste delen av Nord Amerika
 Mitt navn er Joe!!
 Og jeg er fra Canada!!!

Joe Canadian