Dagen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Natten forsvinner hen, for solen stiger opp bak eit fjell. Stillheten er ikkje meir, for det er morgen.

Dagen er undeleg, for solen skinner over alle fjell. Stillheten er ikkje der, for det er dag.

Dagen er ikkje meir, for solen forsvinner bak eit fjell. Stillheten senker seg, for det er kveld.

Natten er der, for det er ingen dag. Stillheten er tilstede, for det er natt.

Ivan Runde.


av Ivan Runde (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.