Dans

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

      
Jeg vil bade nå i solskinn!
Jeg vil danse på en eng!

Kjenne himmelen som tak
og bruke blomstene som seng.

Jeg vil danse der i solen!
Jeg vil elskes av en vind!

Vil kjenne gaven som er livet
og vite den er min!

Jeg snur meg rundt i dansen!
kysser himmel!Kysser jord!

Et lite lite menneske
med mer rikdom enn hun tror.


av Katrine (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (8f27f22bf1)

for 23 måneder siden
Poeng 0

Så flott dikt! Dette måtte vi gi til vårt barnebarn😘

Hilsen Tone Gerd Bratland og Magne Bjørnerud .
avatar

Anonym feiging (116ce8cc5a)

for 11 måneder siden
Poeng 0

Takk. Kan kjenne sola varmer her jeg sitter og nyter ordene dine.

Hilsen Merete Solsvik Eide
avatar

Anonym feiging (b5a276eb63)

for 7 måneder siden
Poeng 0
Et veldig fint dikt 👍😉Jeg skrev dette på et bursdags kort til ei venninne.
avatar

Anonym feiging (06e2ad2c56)

for 24 minutter siden
Poeng 0
Vakkert!
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.