De usynliges kor

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Af "Brand".)

Aldrig, aldrig blir du lig ham, --
for i kødet er du skabt;
gør hans gerning eller svig ham,
lige fuldt er du fortabt.

Orm, du aldrig vorder lig ham, --
dødens bæger har du tømt;
følg ham efter eller svig ham,
lige fuldt din dåd er dømt.

Aldrig, drømmer, blir du lig ham, --
arv og odel har du tabt;
alt dit offer gør ej rig ham;
for dit jordliv er du skabt!




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


Hallo :D