Deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tenk at jeg fikk se deg i dag. Du har øyne som glittrer. Som stjerner en klar vinternatt. Ett smil som kan smelte selv den hardbarkede mann. En figur som ville få meg til å snu meg tvert om du gikk forbi meg på veien. Du er en riktig skjønnhet der du står fremfor meg i dag. En gave til denne verden er du. Kanskje treffes vi i drømme verden i natt? Ønsker deg god natt, drømm søtt.