Den sorgløse evige hvile

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sliten faller jeg om, uten kontroll over kropp eller sjel
kanskje den evige hvile gjør meg endelig hel
tanken om et rop etter hjelp mens jeg svever
forsvinner idet jeg innser at jeg ikke lever