Den vakre navnløse

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Denvakre.jpg



 Så fantastisk vakker
 hvordan kunne jeg tro
 at denne skjønne gutten
 noengang vil glo
 i min retning?

 Jeg drømmer meg bort
 i øynene hans
 I mavnen flyr sommerfugler rundt
 det kan ikke være sunt

 Jeg er så forelsket
 at alt går helt rundt