Der himmelen brenner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Der himmelen brenner
ser jeg skjønnhet, glede og liv.

Natten toner ned og hvisker bort
et vakkert bilde fra netthinnen.

Stillheten råder,
til mørket lar vindene hviske
og blåse nytt liv til en ny dag.

Vil skjønnheten komme?

av Marit Irene Jensen.