Det lille, stille minutt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Langt i det fjerne
Der lyser en stjerne
Den lyser så sterk
Og modig

Rett ved min side
Ser jeg seg smile
Og stjernene er i dine
Øyne.

Du legger din arm
Modig rundt meg
”Skal passe på deg,
Du er aldri alene!”

Jeg legger meg nærmere
Lukker mine øyne og nyter
Det lille, stille minutt ….


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.