Det lyser en stjerne på himmelen ett sted

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det lyser en stjerne på himmelen ett sted,
hvor alle stjerner finner fred.
Se på de når du er trist og lei,
og husk, jeg er ubeskrivelig glad i deg.