Det som ikke finnes

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det som de ikke kan beskrive,
finnes ikke.
Og det som ikke finnes,
Kan ikke de nevne.
De har målt og streket overalt.
Ikke den minste lille ting
Har de oversett- noensinne.
Omhegnet.
Jeg er født for sent.
Det som ikke kan tales om
Er meg overlatt.
Jeg eier
Pusten mellom lydene,
Døvheten mellom ordene,
Våpenhvilen mellom tankene,
Fortielsen av følelsene
Og når alt knebles
Ramler tomheten over meg.
Tomheten er et uhørt ord
Og jeg
Eies
Av det uhørte.

Eva Maria Loys


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.