Dig vier jeg mit Kvad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dig vier jeg mit Kvad,
du eier Sind og Tanker,
for dig mit Hjerte banker
i Glæde - underfuld,
du heler Vunder i mit Bryst,
du fylder mig med Jubel tyst,
naar Dagen dør i Guld.

Dig vier jeg min Sang
- til Lyset og til Vaaren -
af Sjælens Strenge baaren
den bruser stille ud,
dig vier jeg min Stræben,
hvert ædelt Ord fra Læben
- min Tankes hvide Brud.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.