Dikt om GSM

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

gsm er gøy,
du kan kjøpe masse tøy!
For nor du er på gsm blir du kjempe glad,
og hvis dataen din kresjer blir du sta!!
Det var det om gsm,
for jeg gjir deg en klem!!!