Diktkonkurransen våren 2007

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Diktkonkurransen våren 2007 begynner straks en eller flere bedrifter sponser oss med brukbare premier.

Premier

Dersom De eller Deres bedrift ønsker å sponse oss med en premie kan De skrev opp Bedrift - Premie på denne siden (Husk at De må sende premien direkte til vinneren da dikt.org ikke har personell i nærheten av Norge). De må også bekrefte at de er villig til å gi bort gitt premie pr. epost (dikt@dikt.org).