Diskusjon:Alle barna vitser

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

alle barna drakk rus untatt nissen han drakk det hvite som kom ut av tissen. alle barna syklet sykkel tur untat Brede, han satt balla i skjede.