Diskusjon:Anton Martin Schweigård.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Schweigaard skal skrives med to aa. Ikke en å selv om lyden blir den samme! Det burde jeg vite som er stammer direkte fra Anton Martin Schweigaard.