Diskusjon:Digtets Aand

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DETTE DIKTET ER JO FAEN MEG I FEIL REKKEFØLGE!!!!!!!"!"!!"


tilbakeståande greier ditta her



Trudde diktet handla om ei and...


Diktet står faen på dansk kan ikke lese d