Diskusjon:Ekte kjærlighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt hjerte uten deg det blir nok for mye for meg

Jeg elsker deg over alt på jord

Håper vi kan dra til en sommerfjord jeg vet jo alltid hvor jeg har deg en plass der ingen kan ta deg fra meg

Den plassen er i hjertet mitt og det er der den har blitt jeg elsker deg

skrevet av Ann Christine