Diskusjon:En hustavle

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg synsest at diktet er veldig bra skrevet, men mangler metaforer

diktet er det beste jeg noen gang har lest!

veldig pent dikt, enkelt å tolke om du skjønner det

veldig bra dikt, viktig å lese mellom linjene folkens!