Diskusjon:Er

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg elsker deg søtt jeg elsker deg vilt, du er alt som jeg har å alt jeg vil ha ;)

øhh. hvem? Meg? Deuteros? --Oyvinds 30. nov 2007 kl. 11:28 (EST)