Diskusjon:Henrik Ibsen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hans mest kjente tekst er ikke Horene FEIL

Du kan registrere deg med et brukernavn og redigere siden selv. :) Jeg fjernet den tekstblokken ettersom jeg aldri har hørt om noe verk av Ibsen som heter "Horene". Hva han faktisk er ment kjent for ... vet jeg faktisk ikke. Jeg er ikke en professor i norsk litterær historie. --Oyvinds (diskusjon) 21. apr 2016 kl. 12:25 (CEST)