Diskusjon:Himmelen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Himmelen Himmelen er svart om natten, Mens jeg leter etter skatten. Jeg leter under steiner og bak trær, Mens jeg fryser på mine tær. Skatter er min søte hund, Som jeg koser med en stund.