Diskusjon:Jeg ser

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

du min venn er en kunstner! Jeg jobber for ett utgivs selskap, vi gir ut dikt og du kan tjene masse penger om du har lyst . Vis respekt, for helvete. Har du faen ikke respekt nok til å la diktet være i fred? Eller mangler du simpelthen intelligensen som kreves for å komme på noe kreativt? Ja, jeg tror det. Jævla idiot. Slapp av litt a, Karl. La meg prøvekjøre vidunderet før du river det i filler.