Diskusjon:Jeg vil alderig glemme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Til min elskede Didrik Laget av Kari-Anne[rediger]

Du er her og der jeg elsker deg hvor en du går og det føles så herlig jeg er forelsket igjen og jeg plukker roser der du strør de hvor du enn er brer jeg teppe over deg jeg er forelsket igjen det føles så herlig Didrik bli her med meg jeg elsker deg uansett har elsket deg siden jeg møtte deg men har du elsket meg jeg er så flau og kjnert hvor en du er vill jeg fortsatt elske deg bli her med meg nå er jeg forelsket igjen det føles så herlig her sitter jeg og der sitter du og her sitter vi nede ved strand kanten.

Skrevet av Kari-Anne.

Og dette er til den jeg elsker mest Didrik.