Diskusjon:Juledikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

BESTEVENNDIKT[rediger]

flyttet til Bestevenn

juledikt[rediger]

julestjernen er stor og fin derfor ønsker jeg at den bare er min.
julestjernen står og skin og nå ringes julen inn. god mat har eg fått på
mitt fat.
julen er her nå og vi venter på at gaver skal åpnes nå.
gaver her og der og der kom en sver.

skrevet av myvonne!!!!!!!!!!!!


juledikt kattelabb.

kattelabb er fin den fin den ja. Mona lisa og vinci, katt ikkje like hund, hund ikkje like katt nei!